Yritys

Datarocks

Datarocksin missio on tuottaa korkealaatuisia tietoliikenne- ja tietoturvallisuuskoulutuksia asiakkailleen. Keskeisinä osaamisalueina ovat tieto-ja teleliikenne, IP-teknologiat, VoIP, WLAN, laajakaista, verkon rakentaminen, lähiverkko- ja laajaverkkotekniikat, tietoliikennealan myyntikoulutukset, tietoliikenteen koulutusohjelmat ja osaamisen kehittäminen.

Datarocks Oy on vuonna 2005 perustettu yksityinen koulutus- ja konsultointiyritys, joka tuottaa tietoliikennelan ja tietoturvallisuuden koulutus- ja konsultointipalveluita yrityksille ja julkisille organisaatioille. Taustalla on vankka useiden vuosien alan koulutus- ja konsultointikokemus. Parasta osaamisaluettamme ovat IP-teknologiat, erilaiset data- ja televerkot, radioverkot, tietoturvallisuus, myyntikoulutukset sekä tietotekniikkaprojektien hallinta.

Vuoden 2018 yrityskaupalla ostamalla Teleprikaati Oy:n osakekannan Datarocks Oy vahvistaa tarjontaansa keskeisillä osaamisalueilla.

Katso myös Teleprikaatin koulutustarjonta

Teleprikaati Oy on vuonna 2010 perustettu yritys, joka on keskittynyt kattavasti tietoliikenneverkkojen tekniseen osaamiseen painopistealueena erityisesti koulutustoiminta. Vuonna 2013 Teleprikaati osti Finnet-liiton teknisen koulutustoiminnan, Focus koulutuksen.

Suunnittelemme, mittaamme ja varmistamme myös WLAN-ympäristöjen verkkovalmiuksia, laitemäärittelyjä sekä käytönaikaista suorituskykyä (ECSE, Ekahau Certified Survey Engineer).

Uutta! Linux-koulutukset perusteista vaativaan hallintaan.

Koulutukset, joita tuotamme, voivat olla muutaman päivän täsmäkoulutuksia tai pitkiä 15-30 opintopisteen räätälöityjä ja asiakaslähtöisiä koulutusohjelmia. Pääosan koulutuksistamme tuotamme itse, mutta tarvittaessa käytämme korkeatasoisia yhteistyökumppaneitamme. Tavoitteenamme on tuottaa korkeatasoisia asiakaslähtöisiä koulutuspalveluita asiakkaillemme. Tärkeintä asiakaskuntamme ovat operaattorit ja niitä lähellä olevat yritykset.


Olemme vastuullinen ja luotettava toimittaja. Lue lisää www.tilaajavastuu.fi.

Harjoitamme pitkäjänteistä ja vastuullista yrittämistä. Lue lisää www.asiakastieto.fi.

Suunnittelemme myös WLAN-ympäristöjä. ECSE, Ekahau Certified Survey Engineer.

Olemme valtuutettu Hewlett Packard Enterprise Aruba -tuotteiden jäälleenmyyjä.